Service


Distrimex Pompen Service

Distrimex staat voor u klaar met een sterke, merkonafhankelijke serviceorganisatie. We verzorgen preventief onderhoud, conditiebewaking, reparatie en onderdelenlevering voor al uw pompen en pompsystemen. 

 

Distrimex Pompen & Service BV is ISO 9001:2008, ISO 14001 en VCA* gecertificeerd.

 iso9001ISO14001vCAisotuv

 

 

 
24/7 bereikbaar

Dankzij onze moderne, efficiënte werkplaatsen, een brede onderdelenvoorraad en goed uitgeruste mobiele serviceteams kunnen we alert inspelen op uw vragen. En bij calamiteiten zijn we met een eigen meldkamer 24 uur per dag 7 dagen in de week inzetbaar. 

Conditiebewaking

Conditiebewaking, conditiegerelateerd onderhoud, trillingsmetingen; allemaal bekende onderhoudstermen. Kostenbesparend, maar door de aanschaf van apparatuur en training van medewerkers vaak te duur. Voor de pompen in uw bedrijf kunt u het nu uitbesteden. Dit resulteert bij een kleine investering in een flinke winst.  Via de serviceafdeling van Distrimex Pompen & Service kunt u gebruik maken van de modernste conditiemeetapparatuur voor pompen. Door het uitvoeren van periodieke (lager)metingen, zeg maar check-ups, wordt slijtage voordat het tot schade leidt, opgemerkt. De reparatie kan dan efficiënt worden ingepland, nog voordat de pomp uitvalt. Kostbare stilstand met kans op productieverlies wordt zo voorkomen. 

Training

Distrimex Pompen & Service beschikt over haar eigen trainingsruimte in Apeldoorn. In deze trainingsruimte, maar ook op locatie verzorgen wij periodieke en op maat gemaakte workshops. Deze workshops zijn gericht op een theoretisch en praktisch deel. Uw medewerker wordt hiermee op het gebied van pomptechniek handvaten gegeven waarmee ze op locatie verder kunnen.  

Verschillende serviceniveaus

Om exact aan te sluiten op uw wensen bieden we Service op Maat met contracten op verschillende serviceniveaus, inclusief volledige outsourcing.

Er zijn geen nieuwsitems aanwezig.