Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

BBA Pumps vuilwaterpomp BA150E D285

Art nr. BA150E D285 Diesel
De BA150E is een 6-inch mobiele vuilwaterpomp en geschikt voor het verpompen van verontreinigd water met vuildelen tot 80 mm. De centrifugaalpomp is voorzien van een eigen vacuümsysteem en daarmee droog zelfaanzuigend. Een moderne en zuinige dieselmotor voldoet aan de actuele
Dit product kan op dit moment niet via de webshop worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Omschrijving
De BA150E is een 6-inch mobiele vuilwaterpomp en geschikt voor het verpompen van verontreinigd water met vuildelen tot 80 mm. De centrifugaalpomp is voorzien van een eigen vacuümsysteem en daarmee droog zelfaanzuigend. Een moderne en zuinige dieselmotor voldoet aan de actuele Europese emissiewetgeving. De superstille omkasting is gemaakt voor gebruik in dichtbevolkte gebieden waar geluidsniveau, veiligheid en beperkte ruimte belangrijke onderwerpen zijn.

 • Multifunctioneel inzetbaar
 • Pompcapaciteit tot 500 m3/uur
 • Zuigt snel aan met het MP vacuümsysteem
 • Hoog rendement voor lage operationele kosten
 • BBA Pumps staat voor kwaliteit en geeft 4 jaar fabrieksgarantie
Centrifugaalpomp 
De BA150E is een 6-inch BBA Pumps centrifugaalpomp met halfopen waaier en verstelbare slijtplaat met snijgroeven. Met een grote vuildoorlaat van 80 mm is dit een echte vuilwaterpomp. Het hoge pomprendement en de uitstekende NPSH-curve resulteren in een geweldig presterende mobiele pomp. Andere standaard kenmerken zijn de grote inspectiedeksels, zuig- en drukmeters en een lagerstoel met een extra oliekamer voor drooglopen.

Vacuümsysteem 
Met een volledig automatisch vacuümsysteem kunnen de centrifugaalpompen van de BA-serie snel aanzuigen, zelfs vanuit droge omstandigheden. Het vacuümsysteem van BBA Pumps bestaat uit een membraanpomp, een terugslagklep aan de afvoerzijde en een vlotterbak voor lucht-waterafscheiding aan de zuigzijde.

Dieselmotor
De pomp wordt aangedreven door een schone en zuinige Hatz dieselmotor. De elektronisch geregelde motor met variabele toerentalregeling voldoet aan de Europese stage V eisen. Laag brandstofverbruik en minimale geluidsniveau zijn belangrijke kenmerken van deze motor.

Superstille omkasting
BBA Pumps omkastingen staan bekend als de meest innovatieve en robuuste ter wereld. Pompen in geluidgedempte omkastingen zijn superstil, veilig in gebruik en beschermd tegen de elementen. Onderin de omkasting ligt een grote kunststof brandstoftank in een lekdichte onderbak. Voor mobiliteit zijn de heftruckkokers en een hijsvoorziening standaard gemonteerd.

Beschikbare opties
 • Pomptrailers
 • linQ pomptelematics
 • Roestvast staal 316 uitvoering
 • Complete leidingsystemen en toebehoren
Alle technische gegevens van deze 6" vuilwaterpomp vind je in het specificatieblad. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. 
Specificaties
Aandrijving Dieselmotor
Pers x zuig 6" x 6"
Max. capaciteit 500 m³/h
Max. opvoerhoogte 38 mwc
Vrije doorlaat 80 mm
Vacuümsysteem MP50 (50 m³/h)
Dieselmotor Hatz
Brandstofverbruik op BEP  9 l/h
Omkasting M10-23X
Geluidsniveau 64 dB at 10m
Afmetingen L x B x H 2270 x 1050 x 1595 mm
Droog gewicht 1675 kg
Uitvoering Droog zelfaanzuigend
Merk BBA Pumps
  Aan het laden
  Aan het laden