Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

BBA Pumps vuilwaterpomp BA300E D328

Art nr. BA300ED328 Diesel
De BA300E is een 12-inch mobiele vuilwaterpomp en geschikt voor het verpompen van verontreinigd water met vuildelen tot 120 mm. De centrifugaalpomp is voorzien van een eigen vacuümsysteem en daarmee droog zelfaanzuigend. Een moderne en zuinige dieselmotor voldoet aan de actuele
Dit product kan op dit moment niet via de webshop worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Omschrijving
De BA300E is een 12-inch mobiele vuilwaterpomp en geschikt voor het verpompen van verontreinigd water met vuildelen tot 120 mm. De centrifugaalpomp is voorzien van een eigen vacuümsysteem en daarmee droog zelfaanzuigend. Een moderne en zuinige dieselmotor voldoet aan de actuele Europese emissiewetgeving. De superstille omkasting is gemaakt voor gebruik in dichtbevolkte gebieden waar geluidsniveau, veiligheid en beperkte ruimte belangrijke onderwerpen zijn.

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Pompcapaciteit tot 1280 m3/uur
  • Zuigt snel aan met het MP vacuümsysteem
  • Hoog rendement voor lage operationele kosten
  • BBA Pumps staat voor kwaliteit en geeft 4 jaar fabrieksgarantie
Centrifugaalpomp 
De BA300E is een 12-inch BBA Pumps centrifugaalpomp met halfopen waaier en verstelbare slijtplaat met snijgroeven. Met een grote vuildoorlaat van 120 x 105 mm is dit een echte vuilwaterpomp. Het hoge pomprendement en de uitstekende NPSH-curve resulteren in een geweldig presterende mobiele pomp. Andere standaard kenmerken zijn de grote inspectiedeksels, zuig- en drukmeters en een lagerstoel met een extra oliekamer voor drooglopen.

Vacuümsysteem 
Met een volledig automatisch vacuümsysteem kunnen de centrifugaalpompen van de BA-serie snel aanzuigen, zelfs vanuit droge omstandigheden. Het vacuümsysteem van BBA Pumps bestaat uit een membraanpomp, een terugslagklep aan de afvoerzijde en een vlotterbak voor lucht-waterafscheiding aan de zuigzijde.

Dieselmotor 
De pomp wordt aangedreven door een schone en zuinige Perkins dieselmotor. De elektronisch geregelde motor met variabele toerentalregeling voldoet aan de Europese stage V eisen. Laag brandstofverbruik en minimale geluidsniveau zijn belangrijke kenmerken van deze motor.

Superstille omkasting
BBA Pumps omkastingen staan bekend als de meest innovatieve en robuuste ter wereld. Pompen in geluidgedempte omkastingen zijn superstil, veilig in gebruik en beschermd tegen de elementen. Onderin de omkasting ligt een grote kunststof brandstoftank in een lekdichte onderbak. Voor mobiliteit zijn de heftruckkokers en een hijsvoorziening standaard gemonteerd. De afvoerbuis over het dak eindigt in een draaibare flensbocht zodat je de afvoerleiding altijd in de gewenste richting kan leggen.

Alle technische gegevens van deze 12" vuilwaterpomp vind je in het specificatieblad. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
Specificaties
Aandrijving Dieselmotor
Pers x zuig 12" x 12"
Max. capaciteit 1280 m³/h
Max. opvoerhoogte 21 mwc
Vrije doorlaat 120 x 105 mm
Vacuümsysteem MP100 (100 m³/h)
Dieselmotor Perkins
Brandstofverbruik op BEP  19 l/h
Omkasting M12-29
Geluidsniveau 72 dB at 10 m
Afmetingen L x B x H 3455 x 1200 x 2125 mm
Droog gewicht 3600 kg
Merk BBA Pumps
    Aan het laden
    Aan het laden