Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

BBA Pumps tractorpomp BA160L D420

Art nr. BA160L D420 Tractorpomp
De BA160L is een 8-inch tractorpomp en een goede investering als u een noodpomp nodig heeft die niet vaak ingezet hoeft te worden. Overal in Nederland zijn wel tractoren met PTO beschikbaar om indien nodig deze pomp aan te drijven. Daarnaast heeft u veel pompcapaciteit stand-by,
Dit product kan op dit moment niet via de webshop worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Omschrijving
De BA160L is een 8-inch tractorpomp en een goede investering als u een noodpomp nodig heeft die niet vaak ingezet hoeft te worden. Overal in Nederland zijn wel tractoren met PTO beschikbaar om indien nodig deze pomp aan te drijven. Daarnaast heeft u veel pompcapaciteit stand-by, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. De pomp is uitgerust met een vacuümsysteem, waardoor de pomp snel aanzuigt, zonder dat het pomphuis eerst gevuld hoeft te worden met water.
 • Voor het verpompen van vuilwater
 • Noodpomp capaciteit tot 620 m3/uur (10 m3/min)
 • Benodigd PTO tractorvermogen maximaal 50 kW
 • Zuigt snel aan met het MP vacuümsysteem
 • Hoog rendement voor lage operationele kosten
 • BBA Pumps staat voor kwaliteit en geeft 4 jaar fabrieksgarantie
Centrifugaalpomp 
De BA160L is een 8-inch BBA Pumps centrifugaalpomp met gesloten waaier en verstelbare slijtplaat. Met een grote vuildoorlaat van 80 x 65 mm is dit een echte vuilwaterpomp. Het hoge pomprendement en de uitstekende NPSH-curve resulteren in een geweldig presterende mobiele pomp. Andere standaard kenmerken zijn de grote inspectiedeksels, zuig- en drukmeters en een lagerstoel met een extra oliekamer voor drooglopen.

Vacuümsysteem 
Met een volledig automatisch vacuümsysteem kunnen de centrifugaalpompen van de BA-serie snel aanzuigen, zelfs vanuit droge omstandigheden. Het vacuümsysteem van BBA Pumps bestaat uit een membraanpomp, een terugslagklep aan de afvoerzijde en een vlotterbak voor lucht-waterafscheiding aan de zuigzijde.

Tractorframe 
Het robuuste tractorframe van BBA Pumps is speciaal ontworpen voor gebruik in het veld. Het thermisch verzinkte frame is standaard voorzien van de volgende functies:
 • genormaliseerde hefinrichting
 • vorkheftruckkokers
 • werklampen
 • 2 stempelsteunen
 • veiligheidskegels
Alle technische gegevens van deze 8" tractorpomp vind je in het specificatieblad. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
Specificaties
Aandrijving Tractor gedreven
Pers x zuig 8" x 8"
Max. capaciteit 620 m3 /uur
Max. opvoerhoogte 29 mwc
Vrije doorlaat 80 x 65 mm
Vacuümsysteem BBA MP50
Max. toerental 1000 tpm
Frame Met verstelbare poten
Afmetingen L x B x H 2010 x 1122 x 1587 mm
Droog gewicht 1140 kg
  Aan het laden
  Aan het laden