Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Cornell hete oliepompen

Art nr. Cornell hete oliepompen
Cornell hete oliepompen worden gebruikt als circulatiepomp van professionele frituursystemen in de voedingsmiddelen industrie. Tijdens het frituurproces van verse producten en snacks komt veel vocht vrij en daalt de temperatuur van de olie. Deze speciale centrifugaalpompen circuleren de frituurolie
Dit product kan op dit moment niet via de webshop worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Omschrijving
Cornell hete oliepompen worden gebruikt als circulatiepomp van professionele frituursystemen in de voedingsmiddelen industrie. Tijdens het frituurproces van verse producten en snacks komt veel vocht vrij en daalt de temperatuur van de olie. Deze speciale centrifugaalpompen circuleren de frituurolie via warmtewisselaars zodat de kwaliteit én de temperatuur tijdens het bakproces stabiel blijft.
  • Voor frituurolie temperatuur van maximaal 230 °C.
  • Maximale pompcapaciteit tot wel 1200 m3/uur
  • Speciale asafdichting met of zonder externe koeling
  • Hoogste pomprendement in de markt
  • De pomp werkt tientallen jaren
Voor een goede hete oliepomp installatie zijn er uiteenlopende factoren om rekening mee te houden. Om een optimaal circulatiesysteem te garanderen, helpen onze pompspecialisten je graag bij de selectie en definitieve uitvoering van de hete oliepomp.

Alle technische gegevens van de meest populaire hete oliepompen van 2,5-inch tot 8-inch vind je in de specificatiebladen. Voor een complete pompset met elektromotor op een industrieframe, of bij andere vragen, neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. 
Specificaties
Max. capaciteit 1200 m³/h
Max. opvoerhoogte 120 mwc
Vrije doorlaat 10 - 31 mm
Merk Cornell
    Aan het laden
    Aan het laden