Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

De eerste plug-in hybride bemalingspomp

dinsdag 14 juni 2022
Distrimex Pompen & Service is trots op de eerste  plug-in hybride bronbemalingspomp. Bij aanvang van een nieuw bemalingsproject is lang niet altijd de stroomvoorziening klaar. Met onze plug-in hybride PT pomp start je de grondwaterverlaging op de dieselmotor en zodra de bouwstroom beschikbaar is, schakel je om naar de elektromotor.

In de superstille omkasting tref je een zelfaanzuigende PT90 verdringerpomp met meer dan 30 jaar ervaring in de bronbemaling. Bovendien is deze bronbemalingspomp uitermate geschikt voor het verpompen van een mix van water en lucht zonder enige restricties. De pomp is samengebouwd met zowel een dieselmotor als een elektromotor.

Hoe werkt de plug-in hybride bemalingspomp?


De PT90 Plug-in hybride pomp is heel gebruiksvriendelijk. Omschakelen tussen de diesel- en elektromotor gaat eenvoudig. Het enige wat de gebruiker moet doen is de dieselmotor stopzetten met de contactsleutel, de 32/5 stekker inpluggen en de elektromotor inschakelen.
Vervolgens start u de elektromotor direct op via de ster-driehoekschakelaar zonder dat je aandrijfsnaren of riemen hoeft uit te wisselen. Geen gedoe in het veld met motoren uitlijnen of complete pompen uitwisselen. Zie de video om te zien hoe het werkt.
 
Download de specificaties van de nieuw plug-in hybride bronbemalingspomp of neem contact met ons op voor meer informatie.


Aan het laden
Aan het laden