Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Dierenvoeding 80-90 mwc

De diervoederindustrie stelt hoge eisen aan de pompen en pompinstallaties. Brede inzetbaarheid, efficiency en betrouwbaarheid zijn voor deze industrie cruciaal. Daarnaast zijn er veel verschillende vloeistoffen om rekening mee te houden. Onze pompspecialisten hebben veel kennis en ervaring om voor jou de beste oplossing te selecteren.

Welke pomp voor dierenvoeding? 

In de diervoederindustrie worden zowel verdringer- als centrifugaalpompen ingezet voor een veelheid aan toepassingen. De pompen zijn toepasbaar bij de bereiding van diervoeders, maar ook voor de watervoorziening of diverse afvalstromen.

Pompen voor dierenvoeding

Verdringerpompen

 • Wangen schroefspindelpompen: verpompen laag tot hoog viskeuze, gasvormige en kwetsbare producten. Ook voor verpompen van een CIP-reinigingsvloeistof.
 • Wangen wormverdringerpompen: verpompen van dik viskeuze vloeistoffen zoals grondstoffen en doseren van smaak en hulpstoffen.
 • Flotronic lucht gedreven membraanpompen
 • ZPD inwendig vertande tandwielpompen: verpompen van dik viskeuze vloeistoffen en doseren van ingrediënten in het productieproces.

Centrifugaalpompen

 • Tecnica Pompe RVS centrifugaalpompen: geschikt voor onder andere hygiënische toepassingen.
 • Calpeda centrifugaalpompen en drukverhogingsinstallaties: geschikt voor onder andere de watervoorziening, cleaning en het overpompen van diverse grondstoffen.
 • Tsurumi afvalwaterdompelpompen: geschikt voor diverse afvalstromen.

Onze pompen voor dierenvoeding


1 product(en) gevonden
Sorteren op:
Bekijk:
TecnicaPompe RVS centrifugaalpomp TC.ZV/ TC.ZV-QS
Max. capaciteit : 1500 m³/h Max. opvoerhoogte : 80 mwc
Max. capaciteit : 1500 m³/h
Max. opvoerhoogte : 80 mwc
Bekijk product
  Aan het laden
  Aan het laden