Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Distrimex Pompen & Service opent zijn deuren!

dinsdag 6 september 2022
Op zaterdag 24 september opent Distrimex Pompen & Service zijn deuren tijdens de Open Bedrijvendag Doetinchem. Als bezoeker zal er van alles te beleven zijn voor zowel jong als oud. Iedereen is welkom, maar heb jij een passie voor techniek en in het bijzonder voor pomptechniek? Kom dan zeker langs aan de Edisonstraat 12 in Doetinchem tussen 10:00-17:00 uur.

Tijdens de openbedrijven zullen onze medewerkers product presentaties geven, kun je onze nieuwe servicebussen bewonderen, zal er een interactieve quiz georganiseerd worden, nemen wij je graag mee op reis vanaf onze export afdeling en is er een programma voor kinderen. Naast de activiteiten zal er een terras opgezet worden om gezellig samen te komen.

Overweeg jij om een carrière switch te maken, zoek jij nog een stageplek, of ben je gewoon nieuwsgierig naar waar jouw vriend, vriendin, geliefde of familielid elke dag aan het werk gaat zien we je graag terug bij ons bedrijf. De Open Bedrijvendag is voor jong en oud dus ook jij bent van harte welkom!


Aan het laden
Aan het laden