Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Een goed begin is het halve werk!

vrijdag 6 januari 2023
CO2 uitstoot is op dit moment een dagelijks terugkerend nieuwsbericht. De ontwikkelingen om minder uit te stoten worden steeds belangrijker en deze hebben ondertussen betrekking op bijna elke sector. BBA Pumps is als hoogwaardige pompen producent hier jaren geleden al mee begonnen. Nieuwe BBA dieselpomp sets voldoen aan de laatste emissie eisen in zowel Europa als ook daarbuiten.

De elektronische dieselmotoren welke hedendaags toegepast worden op bijvoorbeeld de BA150 vuilwaterpomp zijn voorzien van een aantal intelligente functies om de machine
zo weinig mogelijk uit te laten stoten. Om dit voor pomp gebruikers te vergemakkelijken kiest BBA voor zijn eigen unieke besturing; de LC dashboards. Op dit dashboard is met één oogopslag alle relevante informatie te vinden over de pompset. Daarnaast kan de pompset middels het LC dashboard heel gemakkelijk op automatisch starten en stoppen ingesteld worden wat in veel situaties zorgt voor een behoorlijke brandstofbesparing. Omdat BBA Pumps het belang hiervan snapt worden de vlotters standaard meegeleverd met de pompset. Ook wordt er een uitgebreide handleiding meegeleverd met de pompset die iedere gebruiker natuurlijk eerst uit zijn hoofd leert voordat de pomp wordt gestart

Om toch direct een goede start te kunnen maken met de nieuwe machine komen onze pomp professionals graag op locatie om de basis instellingen samen door te nemen. De gebruiker krijgt op deze manier de kans om de functies te begrijpen en om bepaalde instellingen direct naar eigen voorkeur aan te laten passen. Ook wordt natuurlijk de automatische start/stop functie uitgelegd en in de praktijk gedemonstreerd.

Hecker B.V. uit Venlo heeft deze kans niet onbenut gelaten en de mogelijkheid aangegrepen om hun nieuwe machine vanaf de start direct goed in te kunnen zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat de BA150 in goede handen is bij Jos Hecker en zijn team!

Aan het laden
Aan het laden