Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

"Indrukwekkende zoutwaterpomp geleverd aan Venema Verhuur"

dinsdag 31 oktober 2023
Venema Verhuur Hoogezand heeft onlangs een BBA Pumps B60-220 BVKS uitgevoerd in rvs316 zoutwaterpomp afgenomen. Het resultaat is indrukwekkend.

Deze zoutwaterpomp is speciaal ontworpen om zout water efficiënt te verpompen, en hij speelt een cruciale rol tijdens workovers op zoutcavernes. Een workover is een onderhoudsbeurt aan de zoutcavernes. De B60-220 BVKS heeft de volgende specificaties:
  • Max. capaciteit: meer dan 30 m3/uur
  • Vuildoorlaat: meer dan 10 mm
  • Waaiertype: Halfopen waaier
  • Dieselmotor: Hatz 1D90Z
In verband met het te verpompen medium, zijn er een aantal op maat gemaakte aanpassingen aangebracht:
  • De centrifugaalpomp is geheel in rvs316 uitgevoerd;
  • Omkasting vuurverzinkt met gehele buitenzijde poedercoating;
  • Aansluitdelen: 3" DIN flenzen roestvast staal 316 (zuig- en perszijde).

Tijdens deze werkzaamheden komt er lekwater vrij. Dit lekwater wordt opgeslagen in een bufferbak op de locatie en vervolgens weer in het systeem gepompt door middel van deze speciaal gemaakte zelfaanzuigende pomp.

Een van de opmerkelijke kenmerken van deze zoutwaterpomp is zijn mobiliteit. De pomp is gemonteerd op een aanhanger, compleet met een roestvast stalen lekbak. Deze aanhanger maakt het mogelijk om zowel de zuigslang als de persleidingen gemakkelijk te vervoeren.
Wat deze pomp echt onderscheidt, is zijn prestatievermogen. Zowel de eigenaar als de gebruiker zijn vol lof over de werking van de pomp en de resultaten die hij levert. Het vermogen om zout water met efficiëntie en betrouwbaarheid te verpompen, maakt deze zoutwaterpomp tot een waardevolle aanwinst voor industriële operaties die afhankelijk zijn van het beheersen van lekwater en zoutwaterstromen.

Distrimex Pompen & Service B.V. is als totaalleverancier de deskundige partner op het gebied van specialistische pomptechniek. Met de zoutwaterpompuitvoering hebben ze opnieuw bewezen dat ze innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het is duidelijk dat deze pompoplossing niet alleen effectief is, maar ook getuigt van vakmanschap en expertise in de sector.

In deze tijd van milieubezorgdheid en hulpbronnen, zijn geavanceerde pompsystemen zoals die van BBA Pumps van onschatbare waarde.Aan het laden
Aan het laden