Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Introductie Handy draagbare watermeters

dinsdag 20 december 2022


Wat is Handy?

Vorige week introduceerden wij met trots onze revolutionaire nieuwe Handy lijn snelkoppelingen en accessoires. Zie ook Introductie nieuwe Handy snelkoppelingen & accessoires met de uitleg en voordelen van onze nieuwe 4-inch snelkoppelingen. Vandaag gaat het over de nieuwste Handy draagbare watermeters voor gebruik in leidingsystemen van mobiele pompen.

Handy watermeters

Watermeting is voor veel pomp professionals een vast onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. In sommige landen is het zelfs verplicht om te meten hoeveel water er van A naar B wordt verpompt of hoeveel grondwater wordt onttrokken uit een bepaald gebied. De nieuwe Handy watermeters zijn:
• Lichtgewicht (tot 44% minder gewicht);
• Voorzien van afsluitbare deksel;
• Compatibel met systeem C;
• Onderling stapelbaar;
• Beschikbaar in eigen branding;
• Voorzien van “easy lever lock.

Overzicht kenmerken alle watermeters

De Handy watermeters van BBA Pumps zijn speciaal ontworpen voor gebruik op mobiele pompsystemen. De combinatie van het lichte gewicht, de draagbeugels en het ergonomische ontwerp maakt deze watermeters ideaal voor gebruik in het veld. Elke draagbare watermeter heeft unieke eigenschappen, zie watermeteroverzicht.

Connectiviteit met de Slimme Handy

De elektromagnetische Siemens watermeter is leverbaar met een geïntegreerde module voor uitlezing op afstand. Hiermee kunt u altijd en overal op uw mobiel of achter uw pc de meetgegevens controleren en verwerken.

Aan het laden
Aan het laden