Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Onze merken

Kies hieronder een merk pomp passend bij jou pompoplossing en ontdek alle mogelijkheden.  

BBA Pumps

De activiteiten gaan al wat langer terug, maar in 1953 vond BBA Pumps onder de naam Bruin Buizen Apeldoorn officieel haar oorsprong. Van buizen en koppelingen naar complete mobiele pompsystemen, sinds de oprichting hebben verschillende generaties van de familie Bruin elkaar opgevolgd. Door voortdurende innovatie heeft BBA Pumps zich ontwikkeld tot een internationale toonaangevende producent van mobiele pompen en toebehoren voor tijdelijke pompinstallaties.

Lees meer

Calpeda

Calpeda is een Italiaans familiebedrijf met een geschiedenis die ruim 60 jaar teruggaat. Momenteel bestaat de firma uit meer dan 260 werknemers en beslaat het overdekte terrein van de belangrijkste productielocatie ruim 35.000m2. Het complete programma van Calpeda bestaat uit meer dan 2000 pomptypen met motorvermogens variërend van 0,5 tot 200 kW. Calpeda is een van de leidende producenten van elektropompen op nationaal en internationaal niveau.

Lees meer

Tsurumi pumps

Tsurumi is een Japanse producent van dompelpompen en produceerde haar eerste pompen in 1924. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zich tot een wereldwijd netwerk van productie- en verkoopfaciliteiten. Het Japanse streven naar perfecte productkwaliteit is terug te vinden in de aantoonbaar lange levensduur van de dompelpompen.

Lees meer

Bauer

De firma Bauer uit Voitsberg in Oostenrijk bestaat al meer dan 75 jaar. De Bauer producten worden in meer dan 80 landen wereldwijd afgezet. Het productenprogramma van Bauer bestaat uit drie segmenten: beregening, mest en koppelingen. Bekende producten zijn de Bauer dompelmixer en de Bauer mestseparator.

Lees meer

Cornell

Cornell pompen worden geproduceerd in Amerika bij Cornell Pump Company. Al sinds de oprichting in 1946 staan de pompen van Cornell wereldwijd bekend om de kwaliteit en het hoge pomprendement. Het leveringsprogramma bestaat uit een uitgebreide range centrifugaalpompen voor toepassingen in de waterbouw, agrarische sector en de voedingsmiddelen industrie.

Lees meer

Wangen

Wangen Pumpen gevestigd in het Zuid-Duitse Wangen in Allgäu ontwikkelt en produceert hoogwaardige verdringerpompen. Het uitgebreide programma wormpompen en schroefspindelpompen worden in vele branches toegepast. Onder andere in de farmaceutische-, drank- en voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw, de agrarische sector, in biogas- en vergistingsinstallaties alsmede de papier-, cosmetische- en chemische industrie. Sinds de oprichting in 1969 is Wangen, door een sterke focus op marktontwikkelingen en klantwensen, gegroeid tot een middelgrote onderneming met meer dan 200 medewerkers.

Lees meer

Boyser

Het in Spanje gevestigde Boyser is gespecialiseerd in slangenpompen. Sinds de oprichting in 1993 heeft Boyser zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten in industriële toepassingen. Een zeer uitgebreide pomprange, verdeeld in 2 hoofdseries en in totaal meer dan 20 modellen, maken het programma tot de meest complete in de markt.

Lees meer

CDR

Het Italiaanse merk CDR is gevestigd in een voorstad van Milaan en opgericht in de vroege jaren 50 van de vorige eeuw. De opmerkelijke groei van CDR in de loop der jaren is te danken aan de hoge prijs/kwaliteitverhouding en de betrouwbaarheid van zowel de pompen als de organisatie. Het programma bestaat uit twee hoofdgroepen, namelijk de magneetpompen en de mechanisch afgedichte pompen.

Lees meer

Flotronic

Flotronic Pumps gevestigd in West Sussex Groot Brittannië is een grote mondiale speler op het gebied van ontwikkeling en productie van lucht gedreven membraanpompen. Augustus 2021 is Flotronic Pumps onderdeel geworden van de Unibloc Pump, wat verder gaat onder de naam Unibloc Hygenic Technologies.

Lees meer

Tecnicapompe

TecnicaPompe is een Italiaanse fabrikant van industriële en sanitaire centrifugaalpompen uitgevoerd in roestvaststaal voor de levensmiddelen-, drank-, farmaceutische en chemische industrie en de aquacultuur. Het complete programma omvat vele verschillende typen centrifugaal- en zelfaanzuigende pompen, pomp units en toebehoren. De producten van TecnicaPompe zijn een perfecte combinatie van kwaliteit en innovatieve technologie.

Lees meer

Unibloc

Het in Amerika gevestigde Unibloc Hygienic Technologies is sinds 1984 een toonaangevende fabrikant van o.a. hygiënische lobbenpompen, tandwielpompen. De pompen worden vooral toegepast in de levensmiddelen-, farmaceutische en cosmetische industrie.

Lees meer

Caprari

Caprari is een Italiaanse industriële groep, gespecialiseerd in oplossingen en toepassingen voor een efficiënt en duurzaam geïntegreerd beheer van de watercyclus. In de loop der jaren hebben we een solide kennis en ervaring opgebouwd en tegelijkertijd een internationale aanwezigheid ontwikkeld, waardoor we wereldwijd marktleider zijn geworden.

Lees meer
Aan het laden
Aan het laden