Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Totaalleverancier

Distrimex Pompen & Service is reeds tientallen jaren toonaangevend partner op het gebied van pompen en actief in heel Nederland. Wij voorzien je van deskundig pompadvies, topmerken in elk pompprincipe, professionele plaatsing, regulier onderhoud, een breed onderdelenprogramma en een alerte 24-uurs storingservice. Dit doen wij vanuit de kernwaarden van onze organisatie.

Deskundig pompadvies

Onze professionals werken in gespecialiseerde divisies voor de weg- en waterbouw, industrie, agrarische sector en scheepsbouw. Zo zijn we bij uitstek thuis in de vraagstukken die spelen in jouw vakgebied. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide pompenkennis adviseren we jou over de inzet van de juiste pompen. Omdat we alle pompprincipes leveren, geven we altijd onafhankelijk advies op basis van de te verpompen media en jouw wensen. Met oog voor bedrijfszekerheid, een lange levensduur en een hoog rendement.Distrimex biedt partnerschap in duurzame pompoplossingen, streeft naar maximale klanttevredenheid en continuïteit vanuit een betrokken team.
Service op maat: 24/7

Wij staan voor je klaar met een sterke, merkonafhankelijke serviceorganisatie. Wij verzorgen preventief onderhoud, conditiebewaking, reparatie pompen en onderdelenlevering voor al uw pompen en pompsystemen. Dankzij onze moderne efficiënte werkplaatsen, een brede onderdelenvoorraad en goed uitgeruste mobiele serviceteams kunnen we alert inspelen op jouw vragen. En bij calamiteiten zijn we met een eigen meldkamer 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar. We werken volgens VCA en ISO9001. Wij verzekeren je van continuïteit en helpen kostbare stilstand te voorkomen.

De BBA-Group

Over BBA Pumps
BBA Pumps is al meer dan 70 jaar een toonaangevende producent van mobiele pompen en leidingsystemen en is wereldwijd actief. Onze pompen en toebehoren worden ontwikkeld voor gebruik in uiteenlopende toepassingen zoals bronbemaling, rioolompompingen, hoogwaterbestrijding, industrie en scheepvaart.

Onze missie

Het bouwen van ’s werelds beste mobiele pompsystemen. Dat is onze missie, waaraan wij met veel toewijding werken. Dit begint al in de ontwerpfase. BBA Pumps heeft daarvoor een groot innovatieteam. Voor het productieproces zijn onze fabrieken uitgerust met de modernste lasrobots en bewerkingsmachines. Zo kunnen wij een geweldig eindproduct garanderen. Wereldwijd staat BBA Pumps bekend om zijn topkwaliteit producten, pompen met het hoogste rendement en de zorg voor het milieu.

De samenwerking met Distrimex Pompen & Service

Sinds eind jaren 80 is Distrimex Pompen & Service onderdeel van de BBA-Group en daarmee verantwoordelijk voor de distributie van de BBA Pumps producten in Nederland.

Geschiedenis

De geschiedenis van BBA gaat terug naar 1953. Toen is de heer Bruin in Apeldoorn gestart als producent van leidingsystemen voor watertransport. Halverwege de jaren 70 werd de volgende stap gezet. In die tijd is BBA begonnen met de levering van pompen. Sindsdien heeft ons bedrijf zich internationaal ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van mobiele pompsystemen.

Familiebedrijf Bruin Buizen Apeldoorn
Sinds de oprichting hebben meerdere generaties van de familie Bruin elkaar opgevolgd. Met elkaar delen zij een ondernemersgeest, de interesse voor techniek en de drang naar innoveren. De oorspronkelijke bedrijfsnaam is Bruin Buizen Apeldoorn:

Bruin = de familienaam, momenteel de derde generatie

Buizen = een synoniem voor leidingsystemen

Apeldoorn = de bakermat van ons bedrijf

De groei van ons bedrijf hebben we te danken aan een grote groep trouwe afnemers. De eerste decennia lag de focus vooral bij de Nederlandse bronbemalers. Met hun vakkennis en input was het mogelijk onze producten door te ontwikkelen tot de beste wereldwijd. In de jaren 90 werden onze efficiënte en superstille mobiele pompen ook buiten de landsgrenzen opgemerkt. Sindsdien vinden onze producten hun weg naar alle werelddelen en werken we nauw samen met grote internationale klanten.

Aan het laden
Aan het laden