Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Totaalleverancier

Distrimex Pompen & Service is reeds tientallen jaren toonaangevend partner op het gebied van pompen en actief in heel Nederland. Wij voorzien je van deskundig pompadvies, topmerken in elk pompprincipe, professionele plaatsing, regulier onderhoud, een breed onderdelenprogramma en een alerte 24-uurs storingservice. Dit doen wij vanuit de kernwaarden van onze organisatie.

Deskundig pompadvies

Onze professionals werken in gespecialiseerde divisies voor de weg- en waterbouw, industrie, agrarische sector en scheepsbouw. Zo zijn we bij uitstek thuis in de vraagstukken die spelen in jouw vakgebied. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide pompenkennis adviseren we jou over de inzet van de juiste pompen. Omdat we alle pompprincipes leveren, geven we altijd onafhankelijk advies op basis van de te verpompen media en jouw wensen. Met oog voor bedrijfszekerheid, een lange levensduur en een hoog rendement.Distrimex biedt partnerschap in duurzame pompoplossingen, streeft naar maximale klanttevredenheid en continuïteit vanuit een betrokken team.
Service op maat: 24/7

Wij staan voor je klaar met een sterke, merkonafhankelijke serviceorganisatie. Wij verzorgen preventief onderhoud, conditiebewaking, reparatie pompen en onderdelenlevering voor al uw pompen en pompsystemen. Dankzij onze moderne efficiënte werkplaatsen, een brede onderdelenvoorraad en goed uitgeruste mobiele serviceteams kunnen we alert inspelen op jouw vragen. En bij calamiteiten zijn we met een eigen meldkamer 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar. We werken volgens VCA en ISO9001. Wij verzekeren je van continuïteit en helpen kostbare stilstand te voorkomen.

De BBA-Group

Distrimex behoort tot de krachtige BBA-Group en beschikt zo over eigen productiefaciliteiten in Nederland en Tsjechië, waar we innovatieve en zeer praktijkgerichte pompen ontwikkelen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Aan het laden
Aan het laden