Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Cornell food pomp 6NHPP

Art nr. Cornell 6NHPP
De 6NHPP is een 6-inch food pomp en gebruik je voor het beschadigingsvrij verpompen van aardappelen, groenten, fruit en vis. De centrifugaalpomp heeft een speciale roestvast stalen kanaalwaaier met een grote vrije doorlaat en een uniek gegoten bolvormig pomphuis. Met een
Dit product kan op dit moment niet via de webshop worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Omschrijving
De 6NHPP is een 6-inch food pomp en gebruik je voor het beschadigingsvrij verpompen van aardappelen, groenten, fruit en vis. De centrifugaalpomp heeft een speciale roestvast stalen kanaalwaaier met een grote vrije doorlaat en een uniek gegoten bolvormig pomphuis. Met een Cornell verpomp je decennia lang de meest delicate voedingsmiddelen zonder productbeschadiging en met het hoogste pomprendement.
  • Beste food pompen in zijn klasse
  • Minder dan 2% productbeschadiging
  • Hoogste pomprendement in de markt
  • Geen productverontreiniging
  • De pomp werkt tientallen jaren
De Cornell food pompen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, in nodulair gietijzer of in 304 roestvast staal. Voor de asafdichting is de keuze uit een traditionele stopbuspakking (PKG) of een lekkagevrije Cycloseal®.

Alle technische gegevens van deze 6" food pompen vind je in de specificatiebladen. Voor een complete pompset met elektromotor op een industrieframe, of bij andere vragen, neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.  
Specificaties
Max. capaciteit 450 m³/h
Max. opvoerhoogte 30 mwc
Vrije doorlaat 100 x 150 mm
Merk Cornell
    Aan het laden
    Aan het laden