Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

BBA Pumps Plug-in hybride bronbemalingspomp PT90

Art nr. PT90 Plug-in Hybride
Deze plug-in hybride bronbemalingspomp wordt standaard geleverd met een 1-cilinder dieselmotor én een elektromotor. Omschakelen gaat eenvoudig, geen gedoe met snaren wisselen of uitlijnen, gewoon de 32/5 stekker inpluggen en de elektromotor inschakelen. Of, als er geen
Dit product kan op dit moment niet via de webshop worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Omschrijving
Deze plug-in hybride bronbemalingspomp wordt standaard geleverd met een 1-cilinder dieselmotor én een elektromotor. Omschakelen gaat eenvoudig, geen gedoe met snaren wisselen of uitlijnen, gewoon de 32/5 stekker inpluggen en de elektromotor inschakelen. Of, als er geen bouwstroom aanwezig is, de dieselmotor starten en stoppen door middel van de contactsleutel.
De PT verdringerpomp is zelfaanzuigend en uitermate geschikt voor het verpompen van een mix van water en lucht zonder enige restricties. Bovendien kan de pomp onbeperkt droogdraaien zonder schade of slijtage te veroorzaken aan onderdelen. De BBA Pumps plug-in hybride pompset is superstil en werkt heel gebruiksvriendelijk.
  • Pompcapaciteit tot 78 m³/uur
  • Met diesel- en elektromotor
  • Uitstekende aanzuigprestaties
  • 4 jaar BBA Pumps fabrieksgarantie
Alle technische gegevens van deze bronbemalingspomp vind je in het specificatieblad. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
 
Specificaties
Aandrijving Elektromotor
Max. capaciteit 78 m3/h
Max. opvoerhoogte 20 mwc
Max. zuighoogte 9,6 mwc
Dieselmotor Hatz
Garantie 4 jaar
Motor 7,5 kW
Toerental 1500-1750 TPM
Polen 4
Frequentie 50 Hz
Voltage 400/690 V
Merk BBA Pumps
    Aan het laden
    Aan het laden