Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Pomp reparatie, onderhoud en revisie in de werkplaats


Voor pomp reparatie en pomp revisie ben je welkom in een van onze moderne werkplaatsen. Service zit in de kern van onze organisatie. Vanaf de juiste pompselectie tot installatie op locatie, revisie en onderhoud. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsproces altijd optimaal presteert. Een team ervaren specialisten staat voor je klaar voor merkonafhankelijke pomp reparaties of uitgebreide pomp revisies.  


Werkplaats Doetinchem

Hier zijn onze mensen gespecialiseerd in het repareren en reviseren van elektrische pompen. Dit loopt uiteen van een kabel vervangen aan een dompelpomp, het uitlijnen en testen van centrifugaalpompen tot volledige revisies van verdringerpompen.

Werkplaats Apeldoorn

Bij de BBA Pumps fabriek in Apeldoorn hebben wij een servicewerkplaats ingericht voor mobiele pompsets. Van onderhoud aan bemalingspompen tot aan het testen van de grootste calamiteitenpompen. Daarnaast helpen onze pompspecialisten je graag bij storingen of onderhoud aan dieselmotoren.

In beide werkplaatsen staan onderstaande disciplines centraal:

Pomp reparatie en pomp revisie  
Pompanalyses en rapportage
Reinigen, stralen, spuiten en coaten
Elektrische componenten en schakelkasten
Uitlijnen en testen tot een pompcapaciteit van 8000 m³/uurHoe gaan onze pompspecialisten te werk? 


Nadat de pomp in een van onze werkplaatsen is aangeleverd, starten wij met een uitgebreide inspectie. Vervolgens ontvang je een pomp reparatie offerte inclusief een rapportage van de onderdelen die vervangen dienen te worden én de benodigde arbeid. Als onze specialist twijfelt of de pomp revisie nog economisch verantwoord is, zal hij ook vrijblijvend een vervangend product aanbieden. Na akkoord van de offerte gaan we voor je aan de slag en krijg je bericht zodra de pomp klaar is voor verzending of afhaal.  

Geen verrassingen achteraf
Ben je niet akkoord met de offerte dan respecteren wij dat en ben je niet verplicht de opdracht aan ons te verlenen. Wij berekenen dan alleen de werkelijk gemaakte inspectiekosten, zo voorkom je verrassingen achteraf.Openingstijden

Beide service werkplaatsen zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 t/m 17:00 uur

Bereikbaarheid

Tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0314-368444.

Buiten kantooruren is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar voor pomp service en support via telefoonnummer 088-2981722.

Voor minder urgente vragen over pomp onderhoud, pomp revisie of pomp reparatie stuur een e-mail naar service@distrimex.nl.  

Service aanvraag?

Neem contact op met onze servicespecialisten voor een aanbod op maat.

Kom in contact
Aan het laden
Aan het laden