Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Snelkoppelingen systeem B


BBA Pumps’ snelkoppelingen van systeem B hebben diameters van 4" tot 8" en zijn uitwisselbaar met koppelingen van het systeem bauer. De gegalvaniseerd stalen koppelingen zijn ontwikkeld en geproduceerd door het Nederlandse bedrijf BBA Pumps en gemaakt van hoog kwaliteit materialen voor langdurig gebruik in het veld.

Producten

Ons systeem B koppelingenpakket bestaat niet alleen uit bochten, T- en Y-stukken, omkeerstukken en verlopen, maar ook uit zuigkorven, leidingen en slangen. Wil je meer informatie of advies? Neem gerust contact met ons op.

Kenmerken


Het M-deel van systeem B is bolrond met klemmen en een hendel en het V-deel is bekervormig met een rand waar de klemmen achter haken. Tussen beide koppelingen zit altijd een rubber O-ring die zorgt voor een waterdichte afsluiting.

Man- en vrouwdelen

In Nederland praten we altijd over M-delen en V-delen, waarbij we de snelkoppeling met de klemmen het M-deel noemen, ongeacht het type koppeling. Buiten Nederland heeft iedereen het over Male en Female als het over snelkoppelingen gaat. Dit is een andere benadering maar wel eenvoudig uit te leggen, het man-deel gaat altijd in het vrouw-deel.

BBA Pumps

BBA Pumps produceert en levert al meer dan zestig jaar snelkoppelingen voor mobiele pompsystemen. Alle stalen snelkoppelingen worden standaard verzinkt voor langdurig gebruik in het veld en zijn veelal uit voorraad leverbaar. Door ons moderne productieproces verzekeren wij u van de hoogste kwaliteitsstandaard snelkoppelingen in de markt.

Bronbemaling

In Nederland en Duitsland worden snelkoppelingen met Systeem C (cardan/perrot) het meeste gebruikt in bronbemalingssystemen. In het buitenland is dat anders, daar is Systeem B (bauer) het meest gebruikte systeem. Wil je meer weten hierover? Bekijk in de video hoe een bronbemalingssysteem met Systeem B wordt geinstalleerd. Je kan ook contact met ons opnemen voor advies.

Kom in contact
Aan het laden
Aan het laden