Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Snelkoppelingen systeem IT


BBA Pumps’ snelkoppelingen van systeem IT hebben diameters van 8" tot 12" en zijn uitwisselbaar met koppelingen van het italiaans systeem. De gegalvaniseerd stalen koppelingen zijn ontwikkeld en geproduceerd door het Nederlandse bedrijf BBA Pumps en gemaakt van hoog kwaliteit materialen voor langdurig gebruik in het veld.

Producten

Ons systeem IT koppelingenpakket bestaat niet alleen uit bochten, T- en Y-stukken, omkeerstukken en verlopen, maar ook uit zuigkorven, leidingen en slangen. Wil je meer informatie of advies? Neem gerust contact met ons op.

Kenmerken


Het M-deel van systeem IT is bekervormig met klemmen en een hendel en het V-deel is een bol met een ring waar de klemmen achter haken. Tussen beide koppelingen zit altijd een rubber O-ring die zorgt voor een waterdichte afsluiting.

Man- en vrouwdelen

In Nederland praten we altijd over M-delen en V-delen, waarbij we de snelkoppeling met de klemmen het M-deel noemen, ongeacht het type koppeling. Buiten Nederland heeft iedereen het over Male en Female als het over snelkoppelingen gaat. Dit is een andere benadering maar wel eenvoudig uit te leggen, het man-deel gaat altijd in het vrouw-deel.

BBA Pumps

BBA Pumps produceert en levert al meer dan zestig jaar snelkoppelingen voor mobiele pompsystemen. Alle stalen snelkoppelingen worden standaard verzinkt voor langdurig gebruik in het veld en zijn veelal uit voorraad leverbaar. Door ons moderne productieproces verzekeren wij u van de hoogste kwaliteitsstandaard snelkoppelingen in de markt.

Vragen? Neem contact met ons op.

Vragen over systeem IT koppelingen? Neem contact met ons op via 0314-368 444, mail naar info@distrimex.nl of vul het formulier in.

kom in contact
Aan het laden
Aan het laden