Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Tjaden kiest voor PT150 bronbemalingspompen

dinsdag 18 januari 2022

Een grote investering in nieuwe pompen voor Tjaden, een bronbemalings- en boorbedrijf met maar liefst 126 jaar ervaring in grondwatermanagement. De nieuwe pomptechniek, en het lage geluidsniveau van de PT150 gaven de doorslag om te kiezen voor BBA Pumps.
Afgelopen jaar heeft Distrimex een mooie opdracht ontvangen voor levering van vijfentwintig elektrische PT150 zuigerpompen aan Tjaden BV. Het bedrijf uit Heerjansdam is onderdeel van Hölscher Wasserbau GmbH en heeft daardoor de beschikking over een enorme pompenvloot. Toch is de portefeuille met bemalingsprojecten zo goed gevuld dat er continue veel elektrische zuigerpompen worden ingehuurd, hoog tijd voor een investering.

Wat heeft de doorslag gegeven?


Tjaden is met de keuze voor de 4kW elektrische PT150 bronbemalingspompen niet over een nacht ijs gegaan. Er is eerst een goed vergelijk gemaakt tussen de verschillende aanbieders van bronbemalingspompen. “De techniek van de stille aandrijving, het hoge pomprendement en de perfecte afwerking hebben de doorslag gegeven” Aldus materieelbeheerder Arjan de Kreij.
De pompen zijn in badges afgeleverd en moesten meteen door naar uiteenlopende bouwprojecten in West-Nederland. De foto is gemaakt in het havengebied van Amsterdam.     

Aan het laden
Aan het laden