Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Vacature Service Monteur Binnendienst

32-40 uur per week.

 

Ben jij op zoek naar uitdaging en variatie bij een sterk familiebedrijf? Heb je een ondernemende proactieve houding en ben je bereid om het beste uit jezelf te halen om een optimaal resultaat neer te zetten? Dan ben jij de Service Monteur Binnendienst voor Distrimex Pompen en Service.

Wat ga je doen?
Je gaat deel uitmaken van een hecht team in Doetinchem. Samen met de overige collega’s van het Service team vorm je het visitekaartje voor onze klanten. Wanneer de pompen gerepareerd moeten worden of onderhoud nodig hebben, dan komen ze in onze werkplaats in Doetinchem en daar ga jij aan de slag met de volgende werkzaamheden:
  • Het inspecteren van pompen;
  • het analyseren van de schades en opstellen van de schaderapportages;
  • je doet voorstellen tot verbetering;
  • je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en revisies.
vanzelfsprekend zorg je ervoor dat de werkplaats en het materiaal netjes is en blijft.

Wat vragen wij?

Je hebt bij voorkeur een (afgeronde) technische opleiding op MBO niveau 4. Daarnaast vind je het belangrijk een bijdrage te leveren in onze service verlening teneinde maximale klanttevredenheid na te streven. Dat betekent dat service- en oplossingsgericht handelen jou op het lijf geschreven zijn. Je bent vaak met meerdere zaken tegelijk bezig en schakelt regelmatig om van pomp (onderdeel), techniek of bewerking. Hiervoor is accuratesse en kunnen werken onder tijdsdruk erg belangrijk. Initiatief en het iedere dag een beetje beter doen wordt gewaardeerd. Uiteraard spreek en schrijf je goed Nederlands en een basiskennis van de Engelse taal wordt gewaardeerd.

Wat bieden wij?
  • De mogelijkheid om een expert te worden in Pomptechniek;
  • Daarnaast zullen we je de nodige opleidingen geven indien je deze nog niet hebt (heftruck, VCA-VOL, BHV, NEN3140);
  • Een informele en open werksfeer;
  • Een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen per jaar;
  • Leasefietsregeling; 
Wie zijn wij?
Als onderdeel van de BBA groep is Distrimex Pompen & Service reeds tientallen jaren een toonaangevend partner op het gebied van pomptechniek en actief in Nederland en België. Wij voorzien je van deskundig pompadvies, topmerken in elk pompprincipe, professionele plaatsing, regulier onderhoud, een breed onderdelenprogramma en een alerte 24-uurs storingservice.
Wij zijn ambitieus en ontwikkelen ons continue. Daar bewegen de organisatie en de mensen die bij ons werken in mee.  Met onze kernwaarden: "Vertrouwen", "No-Nonsense", "Innovatie", "Familie" en "Verwachtingen overtreffen" werken wij aan een positive flow naar onze collega's en klanten.
Wij vinden het belangrijk dat onze toekomstige collega zich herkent en handelt in lijn van onze kernwaarden.

Geïnteresseerd? Graag ontvangen wij je cv met een korte motivatie. Deze kun je sturen naar vacatures@bba-group.com. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Nick Schuurman op 06-23233479.
Aan het laden
Aan het laden