Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.Telefoniste / Verkoopsecretaresse

32-40 uur


Ben jij een enthousiaste verkoop secretaresse en op zoek naar een uitdagende functie binnen een betrokken team bij een internationaal bedrijf? Wij zoeken voor onze locatie in Doetinchem een telefoniste / verkoop secretaresse voor 32- 40 uur per week.

Als verkoopsecretaresse ben je verantwoordelijk voor het aannemen en verder leiden van telefoongesprekken en het vastleggen en juist doorsturen van inkomend mailverkeer. Daarnaast voer je ondersteunende taken uit voor de verkoopafdelingen, zoals het uitwerken van offertes en orders, facturatie, onderhoud van klantgegevens in het ERP-systeem en versturen van documentatie. Je bent praktisch ingesteld en weet klanten professioneel te woord te staan. Je weet een vraag om te zetten in een gepast antwoord of snelle actie. Onze klantenkring bestaat o.a. uit bedrijven in de grond-, weg-, en waterbouw, industrie, machinebouw en installatietechniek.


Wij zoeken een collega:

  • met MBO werk- en denkniveau; in de richting van bijvoorbeeld secretarieel medewerker;
  • die communicatief vaardig is en de nodige overtuigingskracht bezit;
  • die initiatiefrijk en klant- en servicegericht is;
  • met kennis van het MS Office pakket;
  • met kennis van ERP-systeem (een pré);
  • met goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beheersing van de
  • Duitse en Engelse taal.

Voor deze functie geldt dat veelzijdigheid en uitdaging dagelijks voorbij komen. De collegiale sfeer is goed, alsmede de salariëring en de secundaire arbeidsvoorwaarden.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en c.v. naar vacatures@bba-group.com. Voor meer informatie of vragen over deze vacature, neem contact op met Nick Schuurman, Directeur, via 0314-368444.

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.Aan het laden
Aan het laden