Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


Wangen


Wangen Pumpen gevestigd in het Zuid-Duitse Wangen in Allgäu ontwikkelt en produceert hoogwaardige verdringerpompen. Het uitgebreide programma wormpompen en schroefspindelpompen worden in vele branches toegepast. Onder andere in de farmaceutische-, drank- en voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw, de agrarische sector, in biogas- en vergistingsinstallaties alsmede de papier-, cosmetische- en chemische industrie. Sinds de oprichting in 1969 is Wangen, door een sterke focus op marktontwikkelingen en klantwensen, gegroeid tot een middelgrote onderneming met meer dan 200 medewerkers.

Wangen excentrische wormpompen

Modulair, robuust, nauwkeurige dosering en lage pulsatie. Een breed aanbod van modellen en toegepaste materialen zorgt voor een optimale match tussen pomp en toepassing.

Wangen Twin schroefspindelpompen

Contactloze schroefspindelpomp ontwikkeld om op een betrouwbare wijze laag tot zeer viskeuze vloeistoffen te verpompen. De pompen kunnen als procespomp en als reinigingspomp (CIP/SIP) worden gebruikt. Daarnaast worden dode ruimtes vermeden door het design en is de pomp bij uitstek geschikt voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenbranche.

De samenwerking met Distrimex Pompen & Service

Onze fijne samenwerking met Pumpenfabrik Wangen GmbH ontstond in 1995. In de eerste jaren waren de Wangen pompen met name erg populair in de agrarische sector, maar dit breidde al snel uit naar andere sectoren. Inmiddels is Wangen een gevestigde naam in Nederland voor pomptoepassingen in de agrarische-, industriële en voedingsmiddelensector. Sinds 2019 zijn wij exclusief distributeur van de Wangen pompen in de Benelux.

Unieke kenmerken Wangen


 • Toegevoegde waarde creëren door innovatie
  Minder kosten en meer winst door een lange levensduur, minder stilstand, hoge bedrijfszekerheid dankzij de innovatiekracht van Wangen.
 • Betrouwbaar
  De doordachte ontwerpen en productontwikkeling van Wangen met als belangrijkste doel een betrouwbaar product leveren. Ontwikkeling, advisering en productie staan in het teken van de klant en haar behoefte aan producten van de hoogste kwaliteit.
 • Klantgericht
  De kwaliteit van de producten en diensten moet, om succesvol te zijn, aansluiten bij de behoefte van klanten. Het is daarom dat Wangen bij de ontwikkeling van haar producten vanaf het eerste moment samen met de klant aan tafel zit. De analyse van de klantbehoefte die hieruit voortkomt, vormt de basis van het ontwerp.
 • Flexibel
  Dat de wereld in een hoog tempo verandert is, naast dat alles sneller en efficiënter moet, een feit. Wangen heeft het vermogen om te anticiperen en snel te reageren, integraal onderdeel gemaakt van het succes.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met onze pompspecialisten voor advies op maat.

Kom in contact
Aan het laden
Aan het laden