Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Bauer insteekpomp Magnum LEE/LEC

Art nr. Bauer-insteekpomp-LEE-LEC
De LEE/ LEC serie insteekpompen met lange as worden gebruikt voor het afzuigen en homogeniseren van gier- en afvalwater.  Bij deze constructie zijn de hydraulische onderdelen van de pomp ondergedompeld in het medium en bevindt de elektromotor zich buiten het medium. De motor is met de
Dit product kan op dit moment niet via de webshop worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Omschrijving
De LEE/ LEC serie insteekpompen met lange as worden gebruikt voor het afzuigen en homogeniseren van gier- en afvalwater.  Bij deze constructie zijn de hydraulische onderdelen van de pomp ondergedompeld in het medium en bevindt de elektromotor zich buiten het medium. De motor is met de hydraulische componenten verbonden doormiddel van een regelas, verkrijgbaar in verschillende lengtes, afhankelijk van de diepte van de put.

LEC
Wordt gebruikt voor drijfmest van runderen met een hoog strogehalte en voederresten in de drijfmest, is uitgerust met een zeer efficiënte en duurzame snijder die stro en voederresten versnippert met 30 sneden per omwenteling of 43.500 sneden per minuut.

LEE
Als er geen stro of voederresten in de drijfmest of in het afvalwater zitten, wordt de lange as pomp LEE gebruikt zonder versnijder (effluentpomp). Deze uitvoering zonder versnijder belooft echter een nog hoger hydraulisch rendement bij het transport van drijfmest/afvalwater.

Driewegkraan met flexibel mondstuk
Wanneer de pomp in bedrijf is kan met behulp van de driewegkraan moeiteloos worden omgeschakeld tussen afzuigen en roeren van het medium. Speciaal voor ronde en rechthoekige putten kan het mondstuk tot 180° horizontaal worden gedraaid. Bovendien kan het mondstuk ook 15° naar boven en naar beneden.

Gebruiksmogelijkheden
- Roeren
- Vullen van tanks
- Spoelen
- Pompen

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.Specificaties
Max. capaciteit 400 m³/h
Max. opvoerhoogte 22 mwc
Motor 11 - 15 - 18,5 - 22 kW
Merk Bauer
    Aan het laden
    Aan het laden