Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

TecnicaPompe RVS centrifugaalpomp TC.ZV/ TC.ZV-QS

Art nr. TEC-TC.ZV
De TC.ZV serie zijn centrifugaalpompen van hoge kwaliteit, uitgevoerd in roestvast staal 316. Speciaal ontworpen voor de agro-voedingssector, om geconcentreerde of dichte vloeistoffen te verpompen, maar ook om een goede en betrouwbare oplossing te bieden voor het verpompen van
Dit product kan op dit moment niet via de webshop worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Omschrijving
De TC.ZV serie zijn centrifugaalpompen van hoge kwaliteit, uitgevoerd in roestvast staal 316. Speciaal ontworpen voor de agro-voedingssector, om geconcentreerde of dichte vloeistoffen te verpompen, maar ook om een goede en betrouwbare oplossing te bieden voor het verpompen van delicate vaste producten als groenten.
Het hydraulische ontwerp van de pomp, in combinatie met een speciaal gevormde waaier, zorgt voor zo min mogelijk productbeschadiging tijdens het verpompen.

Toepassingen
  • Verpompen van pasteuze en dichte vloeistoffen zoals banketbakkersroom, wrongel, vezelige massa's
  • Verpompen van kleine vruchten en groenten

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.De TC.ZV-QS serie zijn centrifugaalpompen van hoge kwaliteit, uitgevoerd in roestvast staal 316. Speciaal ontworpen voor de agro-voedingssector en de aquacultuursector, waar ze worden gebruikt voor het verpompen van delicate groenten of zeeproducten.
De veelzijdigheid in gebruik gecombineerd met een speciaal hydraulisch ontwerp, zorgt dat deze pompen producten van de meest uiteenlopende vormen en afmetingen aankunnen.

Toepassingen
  • Verpompen van grote maten fruit en groenten (met een diameter van maximaal 100 mm);
  • Pompen van vis
  • Verpompen van mosselen, zeevruchten en schelpdieren in verschillende vormen en maten (met een diameter van maximaal 100 mm)
Specificaties
Max. capaciteit 1500 m³/h
Max. opvoerhoogte 80 mwc
Polen 4
Voltage 230/400V, 400/690V
Merk TecnicaPompe
    Aan het laden
    Aan het laden