Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Hydrotransport 1000-2500 m3/h

Hydrotransportpompen verplaatsen producten via leidingen door middel van een stroming van water. De Cornell hydrotransportpompen zijn speciaal ontworpen voor het beschadigingsvrij verpompen van kwetsbare producten. Denk hierbij aan verschillende soorten groenten zoals o.a. aardappelen, wortelen, erwten en diverse bladgroenten. Maar ook kwetsbare dierlijke producten als mosselen en garnalen kunnen via een hydrotransportpomp getransporteerd worden.

Alle hydrotransport pompen

Schadevrij verpompen

De Cornell hydrotransportpompen combineren een grote vrije doorlaat met een speciaal pomphuis waardoor er bij de juiste product/water verhouding beschadigingsvrij verpompt kan worden.

Tips voor voedsel verpompen

Waar zet je hydrotransport pompen in?

De hydrotransport pompen worden in groentetoepassingen vaak ingezet voor het transport van kwetsbare groenten naar bijvoorbeeld blancheurs. Aan boord van mossel- en garnalenschepen worden de pompen gebruikt voor het aan en van boord pompen van de producten. Dankzij een robuuste lagerstoel zijn voor deze centrifugaalpompen alle aandrijvingen mogelijk.

Een hydrotransport pomp voor elke toepassing

De Cornell hydrotransportpompen zijn leverbaar in gietijzer, roestvaststaal en in een elektrolytisch gepolijste versie. Voor elke toepassing is er daarom een uitvoering leverbaar. De range loopt van een uitvoering met een 100 mm aansluiting t/m een 300 mm versie en een maximum capaciteit van 1.800 m³/h.

Onze hydrotransport pompen

Er zijn geen producten gevonden.

    Jouw selectie:

    Aan het laden
    Aan het laden