Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Distrimex Pompen & Service biedt al 25 jaar een sterk staaltje werk!

donderdag 13 oktober 2022
Terwijl zo’n beetje alle productiemedewerkers van onze opdrachtgever genoten van hun vakantie, voerden de service monteurs van Distrimex Pompen & Service het onderhoud uit aan alle pompen. Het onderhoud werd tijdens deze 3-weekse zomerstop uitgevoerd zodat er geen impact zou ontstaan op de productie capaciteit. Doel van dit onderhoud is om één jaar zonder storingen te kunnen produceren.

Distrimex 
Distrimex Pompen & Service levert al meer dan 25 jaar haar pompen en toebehoren bij deze klant. Dit jaar tijdens de zomerstop is het de 25e keer dat onze eigen service monteurs onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen aan de systemen uitvoeren.
De toepassingen waarin de pompen gebruikt worden zijn:
  • Emulsie;
  • Olie;
  • Koelwater;
  • Havenwater.

Het traject van onderhoud bestaat uit een 3-tal fases:

Voorinspectie
De voorinspectie die vindt altijd plaats in mei. Tijdens deze voorinspectie worden alle pompen nagelopen, wordt er gekeken wat er uitgevoerd moet gaan worden en worden de problemen geanalyseerd. Dit terwijl de productie van in bedrijf is.

Voorbereiden
Na de voorinspectie wordt er begonnen aan het voorbereiden van het onderhoud. Het voorbereiden duurt een aantal weken waar gedacht kan worden aan het uitwerken van de plannen, maar ook aan het bestellen van onderdelen.

Uitvoeren onderhoud
Het daadwerkelijke service onderhoud vindt plaats in augustus in de zomerstop. Tijdens de zomerstop van 3 weken staan alle machines stil en zijn ze afgekoeld, dit is daarom ook het enige moment waarop je het in principe kan gaan doen. De laatste week van de zomerstop staat in het teken van het opstarten van de machines. De service monteurs van Distrimex zijn ook tijdens deze opstart week aanwezig om zo een eventuele storing of lekkage direct te verhelpen.

Meer informatie:
Benieuwd wat Distrimex Pompen & Service voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via: info@distrimex.nl, bel ons op 0314-368444 of vul het onderstaande formulier in.
 
Aan het laden
Aan het laden